till start efter fotbollstrojor fungerade bara

till start efter fotbollströjor fungerade bara minuter
Robert Lewandowski gjorde ett otroligt fem mål i nio sekunders halvtimme, inklusive ligaens snabbaste hat-trick, för att driva Bayern München till en sensationell 5-1 seger över sina titel rivaler Wolfsburg på Allianz Arena.
Daniel Caligiuri gav besökarna ledningen, men det blev utsmyckat på ett fantastiskt sätt av den polska anfallaren, som tog saker i sina egna händer efter att ha kommit på halvtid och började sin scoring spree i 51: e minuten.
Han avslutade en sensationell fem-minuters hattrick och lade till en fjärde stund senare och tog sin tävling till fem i timmen med en strålande akrobatisk volley som Bayern hävdade sin sjätte seger från så många matcher för att gå tre poäng klart överst i tabell.
Wolfsburg anställde liknande taktik till sin tyska Supercup seger över Bayern, sitter tillbaka och suger upp tryck innan han snabbt träffar pausen. Detta gav Bas Dost, återställd till start fotbollskläder XI efter att ha tappats i helgen, en tidig chans att slå Manuel Neuer, även om det visade sig vara en sällsynt öppning för holländaren, som hade gett sin tränare mat till tankar med en sticka som en ersättare på lördag.
Arturo Vidal och Thomas Müller missade målet när Bayern försökte göra något ur sin besittning, men Diego Benaglio hade lite arbete att göra i Wolfsburg-målet.
Precis som Bayern gick igenom fyra timmar utan att ingå i alla tävlingar, föll de bakom med Caligiuri som slog Neuer med en kraftfull volley in i hans närmaste post.
Julian Draxler testade Neuer innan Bayern och Tyskland No1 gick walkabout och förlorade besittning i Wolfsburghalvdelen, varifrån Josuha Guilavogui tog sikte på det öppna målet bara för att hitta utsidan av vänstra stolpen.
Guardiola skickade Lewandowski och Javier Martínez på för andra halvlek, flyttade sina spelare runt lite, och det fungerade fotbollskläder bara fem minuter in med polen som tog Bayern i nivå.
Müller bröt igenom och när bollen kom ifrån honom slog den Lewandowski iväg från nära håll. Han hade knappt klarat att fira det målet när han satte Bayern framför från mycket längre ut och slog Benaglio med ett lågt skott från 20 meter.
Hans varma strejk fortsatte med mål nummer fem på 10 minuter, en ännu sötare volley från kanten av lådan som hade till och med Guardiola håller huvudet i chock på touchlinjen. Det var den snabbaste fem-målet haul i Bundesliga historia.
Ricardo Rodríguez nekade Lewandowski en sjätte med ett avstånd från linjen när Bayerns anfallare rivit igenom Wolfsburg-försvaret, trots att han var touch-and-go före kick-off på grund av skada.
Sport är hemlandet för Bundesliga i Storbritannien och är det enda stället att titta på alla UEFA Champions League och Europa League matcher uteslutande live.