deres fordel taeller tidligt fodboldtrojer

deres fordel tæller tidligt fodboldtrøjer Alaves forsvarer Alexis Ruano glide
Real Betis boss Quique Setien har sagt, at han blev frustreret, men glad efter hans sides 2-0 sejr over Alaves.
49.243 tilskuere så Betis registrere deres femte sejrvinde på Estadio Benito Villamarin på lørdag eftermiddag.
Efter at have indrømmet seks mål i et skørt spil mod Valencia sidste gang, så Betis langt mere defensivt sikret mod ganske vist en langt svagere side offensivt i Alaves.
Måske er en måling af den respekt, Betis begynder at vinde fra resten af ​​ligaen, villige til at sætte Betis for meget af kampen, hvilket efterlader dygtige spillemænd som Joaquin Sanchez masser af tid til at vælge et pas.
Betis startede kampen som den dominerende side og gjorde deres fordel VM Fodboldtrøjer tæller tidligt, da den unge Paraguay international mødte et kryds med hovedet efter nogle fremragende langsomme, målte opbygning fra Betis og ekspert ledet det ind i hjørnet af nettet.
Betis var tydeligvis opsat på at strække banen og gav stor bredde på begge flanker, hvilket resulterede i flere chancer, men også lejlighedsvis breakaway fra Alaves, som alle beløb sig til ingenting.
Den anden store chance for halvanden faldt også til Sanabria. Den tidligere sportsmand fandt sig på mål, men undlod at vise den samme sorg, han fandt for hans mål.
Siden fra Vitoria blev lavet for at rue de savnede chancer midtvejs gennem halvdelen, da nogle mere fremragende opbygning spil førte til Alaves forsvarer VM Fodboldtrøjer Alexis Ruano glide pallen agonizingly forbi sin egen målmand, med sidstnævnte scrambling desperat at holde det ud.
Begge sider havde store chancer for sent i kampen, og det er klart, at trods det rene ark er der stadig noget forsvarsarbejde, der skal gøres for Betis.
Men de sidder nu i sjette plads i bordet, niveau på point med hårde rivaler Sevilla som ting står, en begyndelse til den sæson, som få Beticos kunne have håbet på.
Det er en skarp kontrast til dagens modstandere Alaves, der på trods af at være konkurrencedygtige i dagens kamp har nu tabt otte af deres sidste ni spil i La Liga og sidder på anden bunden af ​​bordet.